Слави и Татяна Дончева се обиждаха онлайн и в ефир

В отговор на Дончева, Трифонов написа пост

Слави Трифонов е психически и физически слаб. Това повтори на няколко пъти по бТВ Татяна Дончева от "Изправи се БГ! Ние идваме".

Това, че Трифонов е една енигма в миналото назад заради концертната му дейност, не го прави в момента равностоен на Бойко Борисов, нито като възможности физически и психически да взема решения, добави Дончева. Слави Трифонов не контактува с групата си, никой не знае как той взема решения, нито кой му ги спуска. Така че тези хора ако имат 2 грама разум те би трябвало сами много по-лесно да стигнат до извода, че в тази работа има нещо нечитаво. И че те трябва да седнат да мислят как да вземат решения самата група, а не друга група вместо тяхната, подчерта Дончева.

„Има такъв народ“ е символ на подмяна, а не на промяна. Те събориха два парламента, не желаеха да създадат правителство. Когато са подбуждали Слави Трифонов да създаде партия, той е бил в друго психологическо състояние. „Има такъв народ“ са негодни да извършат промените. Те не могат да управляват“, заяви Дончева.

При Слави трифоновата партия има орда комплексари. Ордата комплексари е друга работа, те смятат, че системата им пречи, те смятат, че имат качества, имат потенциал, но системата им пречи. Поради което това пълно разминаване между преценката и реалността, води до абсолютно грешни решения. И между другото представянето на този списък, дето започва с човека продавач на шнорхели и завършва с не знам кой ви поставя същия проблем. Тази група хора нямат политическо мислене, нямат рефлекси на хора здраво стъпили на земята. Те ще стоят във въздушното пространство и ще казват „ами какво зависи от мен, нищо не зависи, ами щом не зависи, значи нищо не правя”.

А гербаджиите в голямата си част са прости хора, които нямат самочувствието да стават по-сложни, но имат самочувствието да се възползват от поста, който са получили, от сделката, до която са се домогнали, коментира Дончева.

ИТН, БСП и ДПС доста сполучливо блокираха на практика последната седмица. Първо блокираха създаването на парламентарни комисии 3 седмици. В последната седмица три пъти разтуриха заседанието на правната комисия, каза още Дончева.

Няма новини в момента, ще разберете в следващите дни, така Атанас Пеканов отговори на въпроса дали остава вицепремиер по европейските въпроси на влизане в президентство. „Утре ще узнаем”, такъв пък беше отговорът на земеделският министър Христо Бозуков дали ще остане във втория служебен кабинет. Той каза, че срещата му не е била с президента. Служебният външен министър Светлан Стоев също отговори отрицателно на въпроса дали е имал среща с президента. „Не съм бил на среща, попълнил съм декларация. Декларациите, които се попълват”, каза той. На въпроса дали ще бъде министър, той също не даде ясен отговор, а каза „ще видите в четвъртък”.

В отговор на Дончева, Трифонов написа пост във фейсбук:

Гледах на живо предаването на Цветанка Ризова по bTV, в което гост беше Татяна Дончева. Всъщност, не беше на гости Татяна Дончева. Беше на гости вестник "Шок". Не - "Уикенд" беше. Не, не, вестник "Папараци" или вестник "Сензация". Абе, де да знам, един от тия беше. Защото заместник-председателят на парламента не може да гостува в национална телевизия и да говори такива лъжи и обиди. Без факти. Без доказателства. Без морал. Жълти. Гнусни. Унизителни. Защото, ако приема факта, че не жълт вестник, а заместник-председателят на парламента говори по подобен начин, трябва да приема, че ние сме избрали жълт вестник за заместник-председател на парламента. А това не говори добре за нас.

Но Татяна Дончева няма да бъде повече заместник-председател на парламента, даже няма да бъде депутат в парламента, защото няма да я изберат на следващите избори. Което говори добре за нас.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK