VII СУ „Кузман Шапкарев“ в Благоевград отбеляза половинвековен рожден ден

Снимка: Община Благоевград

Юбилеят бе отбелязан с тържествен концерт в зала „Пейо Яворов“

Кметът Илко Стоянов, който е и възпитаник на VII СУ „Кузман Шапкарев“, бе гост по време на чествания по повод 50 години от създаването на учебното заведение.

Юбилеят бе отбелязан с тържествен концерт в зала „Пейо Яворов“, в който участие взеха местни танцови и музикални школи, както и бивши и настоящи ученици и учители.

Кметът Стоянов отправи приветствено слово и поздрави ръководството, преподавателите и възпитаниците на VII СУ за усилията в посока утвърждаване авторитета на училището.

„Благодаря за прекрасната програма, на която всички в тази зала станахме свидетели. Лично за мен нямаше по-подходящ начин, по който да си припомня за това, откъде съм тръгнал. Животът ми е тясно свързан със VII СУ „Кузман Шапкарев“ и бе удоволствие да присъствам на това тържество, организирано по повод годишнината на учебното заведение.

За мен VII СУ е първото училище, там създадох и първите си трайни приятелства, a това е нещото, с което започва осъзнатият живот на всеки един от нас.

Г-жо директор, поздравявам Ви за всичко, което правите за училището, защото то върви напред и нагоре. След като видях и усетих цялата положителна енергия в тази зала, сигурен съм, че то ще пребъде“, каза кметът Илко Стоянов, съобщават от Общината.

Освен музикално-танцова програма беше подготвена и детайлна презентация, показваща постиженията на училището през годините в различни сфери.

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK