Изненадващо уволниха горски шеф в Гоце Делчев

Манол Козелов/с червената вратовръзка/ на коледен бал на ГЕРБ в Гоце Делчев, снимка: infomreja.bg

Неочаквана заповед за уволнение изненада тази сутрин директора на Държавно-горско стопанство-Гоце Делчев инж.Манол Козелов. Заповедта връчи лично Йоло Йолов от РУГ–Благоевград. На мястото на уволнения е назначен един от бившете шефове на ДГС в Гърмен Тодор Гюров от Гоце Делчев. Той е лесоинженер, който работи в стопанството като началник участък. Манол Козелов напуска горския сектор след повече от 30-годишен стаж. През годините той бе заместник-директор в ДГС-Сатовча. В региона познават Козелов като безспорен професионалист и отличен ръководител.

„Не знам по какви причини съм уволнен, но това е факт от тази сутрин", коментира за Инфомрежа инж.Манол Козелов.
 Новината за изненадващата рокада изненада неприятно целия колектив на държавното стопанство в Гоце Делчев. Хората са  потресени, че никой дори не им е обяснил причините за  уволнението на горския шеф. Козелов е член на БСП,  но откакто ГЕРБ е на власт се ползва от уважението както на депутата от ГЕРБ Георги Андонов, така и  на общинското ръководство на  управляващата партия в Неврокопско. С протекциите на ГЕРБ Манол Козелов  назначи   в ДГС-Гоце Делчев един юрист консулт и няколко служители, близки до управляващата партия.
 

КОМЕНТАРИ

гоце делчев00:40 - 20.07.2011
1.денис шенгов- доказано корумпиран изнудвач на фирми. внук на председателя на дпс шикир аян и племенник на рифат ходжа- общ. съветник от дпс, беше назначен от герб за директор на най-голямото стопанство- Гърмен 2. манол козелов- честен специалист с 30 годишен опит уволнен от герб. ИЗВОДА ОТ 1 И 2 Е: ГЕРБ ЕСЕНТА В ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ ЩЕ СИ ОБЕРАТ КРУШИТЕ, ДАЖЕ КАТО ГЛЕДАМ ПО-ДОБРЕ ДА НЕ ХАРЧИ ДЪРЖАВАТА ЗА ИЗБОРИ РЕЗУЛТАТА НА ВСИЧКИ Е ЯСЕН ОТ СЕГА.
ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ00:29 - 20.07.2011
НЕ КОЗЕЛОВ А ТАЗИ ЛОЕНА ТОПКА ДО НЕГО- НАГАЖДАЧА ДЕНИСЛАВ ШЕНГОВ ТРЯБВАШЕ ДА УВОЛНИТЕ СКЪПИ ГЕРБАДЖИИ. ПАК ОАКАХТЕ НЕЩАТА. А ЗА ГЮРОВ, НИЩО ЛОШО НЕМОГА ДА КАЖА.
Беслет19:38 - 19.07.2011
Тодор Гюров е важна част от организираната горска престъпност в Неврокопско. Като солташак на министъра Венцислав Върбанов, т.е. началник на горите в Гърменско, той разпродаде масивни сгради, собственост на ГС "Беслет" за по 5-10 доминирани лева. Негова е култовата фраз: "Така съм е..л майката на горите в Западни Родопи, че и господ да дойде няма да се справи".
Симо18:52 - 19.07.2011
Няма да мине и месец и ще отчетат това уволнение за грешка . Пореден гаф на ГЕРБ който гарантира избора на мета Владимир Москов . Аз няма да гласувам за Андонов намеренията ми се изпариха тотално след днешната случка . Поне да бяха сложили читав човек за директор а то един малоумник и далавераджия който се вживява на Павароти . Гюров не можа да опази къщата си и банката му я взе заради задължения та ще ръководи горско стопанство - точно никога . Тъкмо Козелов го стабилизилр и заради трите откраднати камиона с дървесина от гербери от Мусомища вместо да го наградят те го уволниха .

FACEBOOK