Намушкаха с нож 15-годишно момче в Благоевград

Снимка: Infomreja.bg

Сигналът за инцидента е подаден към 05.00 часа тази сутрин

15-годишен ученик е намушкан с нож в Благоевград от негов приятел.

Около 5 ч. сутринта е подаден сигнал до 112, че в района на така наречения “строителен техникум” младеж е с прободна рана в корема.

Медици са се отзовали незабавно и са установили, че раната е повърхностна и няма опасност за живота на момчето. То е настанено в хирургичното отделение на болницата в града.

По първоначална информация, по-рано същата нощ 14-годишният младеж е бил на гости при негов приятел на същата възраст. Те поканили и две момчета на 15 и 17 години, с които се скарали при пристигането им, а разпрата продължила и по телефона. 

Младежите се срещнали в района на бул. „Васил Левски“, където при физическо спречкване 15-годишният е нанесъл прободна рана в областта на корема на 14-годишния младеж.

Пострадалото момче е настанено за лечение в МБАЛ-Благоевград, където е установено, че няма засегнати вътрешни органи. Непълнолетните участници в инцидента, както и родителите им са установени.

За случая е уведомена Дирекция „Социално подпомагане“. Образувано е досъдебно производство. Работата по установяване на всички факти и обстоятелства, свързани с инцидента продължава. 

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK