Проф. Георги Михайлов: „БСП за България“ предлага конкретни разумни решения

Снимка: БСП

„Имаме реален шанс БСП да бъде със сериозна тежест в едно бъдещо управление на страната“

Целта на едно управление е да ликвидира досегашната порочна практика и да създаде условия за развитието на цялата българска нация. „БСП за България“ предлага това да се случи с конкретни разумни решения, които са напълно приложими и изпълними.

Това каза проф. Георги Михайлов – водач на листата на социалистите в област Благоевград, по време на среща в областния център. На срещата присъстваха кандидатите за народни представители от листата на „БСП за България“ в 1-ви МИР д-р Владимир Пандев, Крум Палапуов и Мария Захова, както и Валери Сарандев – председател на Областния съвет на БСП - Благоевград.

Предстоят ни трети парламентарни избори в рамките на по-малко от година и това е тежка ситуация за страната, в която не сме попадали, коментираха по време на срещата кандидатите за народни представители.

„Повече от всякога е нужно да бъдем мотивирани и да убедим хората колко е важно да гласуват, за да бъде създадено стабилно редовно правителство. Имаме реален шанс БСП да бъде със сериозна тежест в едно бъдещо управление на страната, но за целта е нужно да постигнем добри резултати и да убедим хората, че решенията, които предлагаме ние са разумни и правилни“, обясни водачът на листата проф. Георги Михайлов.

В програмата за управление на „БСП за България“ са заложени редица краткосрочни мерки с бърз ефект върху икономиката и жизнения стандарт на хората за незабавно приложение след изборите на 14 ноември 2021 г. Тези мерки са в няколко сфери – енергетика, социални неравенства, подкрепа на малкия бизнес, COVID криза.  Те ще бъдат реализирани в рамките на първите 100 дни управление и резултатите от тях ще бъдат бързи и ефективни.

Отборът на „БСП за България“ в 1-ви МИР е с номер 33 в бюлетината.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK