Олимпийската шампионка Ивет Горанова вече е част от редиците на МВР

Снимка: МВР

Надявам се Горанова да бъде сериозна в редиците на МВР така, както в спорта, заяви Рашков

На кратка церемония в Академията на МВР вицепремиерът и министър на вътрешните работи Бойко Рашков връчи на младата каратистка Ивет Горанова, която спечели златен медал за страната ни от Олимпийските игри в Токио 2020,  трудовия й договор, по силата на който тя става служител на Министерството на вътрешните работи.

Надявам се Горанова да бъде сериозна в редиците на МВР така, както в спорта и да подготвя нашите служители на високо спортно ниво, радвам, че тя прие предложението ни, с тези думи министър Рашков се обърна към новия инструктор в Академията. Ивет Горанова сърдечно благодари на вътрешния министър за поканата и не скри радостта си, че постъпва на работа в МВР.

Чест за нас е млади хора, които са олимпийски шампиони, да са част от Академията. Обратната връзка ще е: добре подготвени служители, заяви и ректорът на Академията на МВР ст. комисар доц. д-р Руси Янев.

Припомняме, че министър Рашков отправи предложението си към Ивет Горанова на 12 август, когато ръководството на министерството награди служителите на МВР - шампиони от Олимпийските игри.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK