Спипаха водач да шофира с близо 3 промила алкохол

Снимка: Infomreja.bg

Проверката е извършена на АМ „Струма“

Бързо полицейско производство е образувано в края на миналата седмица в РУ  - Дупница, за управление на МПС след употреба на алкохол. 62-годишен водач на лек автомобил „Мерцедес“ е управлявал след употреба на алкохол. Проверката е извършена на АМ „Струма“, дрегерът е отчел резултат 2.56 промила алкохол в издишания въздух. Водачът е задържан с полицейска заповед. За случая е уведомен дежурен прокурор.

38-годишен водач на лек автомобил „Опел“ е задържан в края на миналата седмица от дупнишки полицаи за управление след употреба на алкохол, проверката е извършена в района на с. Крайници, дрегерът е отчел резултат 1.73 промила. Бързо полицейско производство е образувано по случая в РУ - Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

Досъдебно производство е образувано в РУ – Дупница, за повреждане на чужда собственост. Снощи двама мъже от Сапарева баня/баща и син на 50 и 25 г./ умишлено са счупили стъкло на витрина и са повредили механизми на алуминиева дограма на заведение в града. За случая е уведомен дежурен прокурор.

Вчера кюстендилски полицаи са задържали 28-годишен местен жител за притежание на наркотично вещество. При проверка от него е иззета опаковка канабис. Видът на наркотика е установен с полеви наркотест. По случая е образувано досъдебно производство в РУ - Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK