Ерген от Сапарева баня с нестандартна оферта! Подарява стая на бъдеща булка

Снимки: Личен архив

42-годишният сапаревобанец приема жени и с деца, само да си паснат

Ерген от Сапарева баня предизвика истински фурор с обява в социалните мрежи. 42-годишният Васил Боянов пусна обява, че си търси жена, на която да подари една стая от къщата на дома му в курортната община.

Условието за това е жената да е на възраст между 30 и 45 години, приема бъдещата си половинка с деца, само и само да си паснат като характер и да го уважава. „Аз не съм семеен, никога не съм бил, нямам никакви близки. Живея в къща с 6 стаи, ползвам само 2 от тях. Търся жена, с която да живея или само да си правим компания. Нямам предпочитания за външния вид, просто имам нужда от човек до себе си“, обяснява Боянов.

Пред ИНФОМРЕЖА той споделя, че над 30 са дамите, които са се свързали с него. Повечето го приемали на сериозно, искали да се видят, да разговарят. Вече имал и уговорки с някои от жените, да се видят на кафе, да се опознаят.

От бедно семейство съм. Нямам баба, дядо, брат, сестра. Баща ми почина, когато бях едва на 9 години. Преди 20 години продадох имот за 70 000 лв. И от там се почна един охолен живот – хотели в Пловдив, София, певици, танцьорки, кама сутра, стриптийз барове масажи…... Разбрах, че като имаш пари, имаш приятели, момичета. Сега обаче нямам тези възможности. И затова пуснах тази обява, за да видя какво ще стане“, разказва ергенът.

Той е категоричен, че не е проблем да подари стая, вече е подарявал кола, ей така – за кеф.

Искам да си намеря жена, която да ми прави компания. Времето ще покаже дали ще създадем семейство или не. Сега всичко е на база писане, вече имам няколко определени срещи. Ще видя какво ще стане“, казва още с надежда Васил.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK