Депутатът Бойко Клечков се среща с кмета на Бобов дол

Снимка: Личен архив

На 22 януари ще се проведе дългоочакваният Конгрес на БСП

В понеделник народният представител от БСП за България от 10-МИР Кюстендил Бойко Клечков ще проведе среща с кмета на община Бобов дол, като след това ще има приемен ден и срещи с граждани на общината. Във вторник депутатът от социалистическата партия партия ще се срещне с кмета на община Сапарева баня, както и със симпатизанти на българската социалистическа партия.

На 22 януари ще се проведе дългоочакваният Конгрес на БСП, на който ще бъде направен анализ на политическата обстановка в България. Ще бъдат обсъдени важни политически въпроси и теми, по които предстои активна работа на управляващите социалисти, както и начертани новите предизвикателства  и цели в управлението на страната, които стоят пред БСП.

След Конгреса депутатите ще запознаят местните партийни организации с взетите конкретни решения. В последната седмица от януари народният представител от БСП за България Бойко Клечков ще проведе приемни дни в понеделник в Рила и Кочериново, като се планират и срещи на депутата с кметовете на двете общини.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK