Ресторантьори започват блокади в цялата страна

Снимка: БГНЕС

Голям протест ще има на 7 септември в София

 

Регионалната структура на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) във Велико Търново, Сдружение на заведенията в България и Българска асоциация на заведенията организират протест в старопрестолната столица, за да защити правото си на труд и срещу обмисляните мерки за затваряне на бизнесите, чиито персонал и клиенти не са 100% ваксинирани.

Протестното шествие ще се проведе на 2 септември, четвъртък от 15 до 17 часа под надслов „Свобода за бизнеса“. Сборният пунк е пред паметник „Майка България“ във Велико Търново в 14:45 часа.

Шествието ще блокира за половин час кръговотото кръстовище до магазин „Билла“, след което ще се върне да продължи протеста си пред Община Велико Търново.

„Ние не желаем помощта на държавата! Ние желаем единствено да упражняваме правото си на труд!“, категорични са от БХРА-Велико Търново. Те канят в проетстното шествие да се включат всички, които са съпричастни, за да устояват заедно правото си на труд.

Протестно шествие вече се проведе във Варна, предстои да се състои и в Пловдив. Голям протест ще има и на 7 септември в София

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK