Мая Манолова и „Изправи се! Мутри вън!” подкрепиха Илко Стоянов - силния кандидат-кмет на Благоевград

Снимка: Infomreja.bg

„Крайно време е българите да не бъдат работещи бедни, а да получават европейски заплати“

Мая Манолова заяви безрезервната подкрепа на коалиция „Изправи се! Мутри вън!” за кандидат-кмета на ПП „Има такъв народ” в община Благоевград - Илко Стоянов. По думите й това е ясен знак на промяната, която всички българи чакат.

„Време е партийните лидери да преглътнат своето его. Това е причината „Изправи се! Мутри вън!” да не издига собствен кандидат, а да подкрепи силния кандидат на промяната Илко Стоянов. Той става и пилотният проект на бъдещото почтено мнозинство и управление след парламентарните избори”, каза лидерът на гражданската платформа „Изправи се. БГ” – Мая Манолова.

Тя увери, че коалицията дава мандат на кандидата на „Има такъв народ” в три направления. Първата посока е работа и високи доходи. Втората е чист въздух и строг подход към замърсителите. Третият пък е „Зелен Благоевград”.

Мая Манолова и нейните съмишленици вярват, че Илко Стоянов ще превърне Благовград в една прозрачна и чиста от корупция Община, в която административните услуги за гражданите и бизнеса се случват дигитално и бързо. По този начин ще се привлекат достатъчно инвестиции, които да променят икономиката на Благоевград в такава с висока добавена стойност.

Акцентите за това са върху IT технологиите, индустриалата зона, която е един от проблемите на града. Чрез създаването на високотехнологични предприятия и високотехнологична икономика ще бъде осигурен и основният приоритет, който стои пред „Изправи се! Мутри вън!”, а именно - повишаването на доходите на българските граждани.

„Крайно време е българите да не бъдат работещи бедни, а да получават европейски заплати. Очакваме Илко Стоянов да стопира презастрояването на града. В същото време очакваме бъдещият кмет да разшири парк „Бачиново” в посока на селата Бистрица и Дъбрава”, каза още Манолова.  

Илко Стоянов благодари за разумния политически модел, който Мая Манолова избира и подкрепя. Припомни, че двамата заедно са участвали в началото на промяната в парламента.

„Радвам се, че сега отново с нея ще покажем пилотния модел за това как трябва да се променят нещата, защото промяната е неизбежна и необратима. И ние вярваме в това. Първата стъпка ще бъде в Благоевград, а след това ще продължим към промяната в цялата държава. Обединени сме освен от политическите приоритети, от зелената зона, от бъдещето, но и от това, което искат младите. И ние заедно ще продъжим напред”, увери Илко Стоянов.     

ПП „Обединена социалдемокрация” също подкрепиха кандидата на ПП „Има такъв народ” за кмет на община Благоевград. Илко Стоянов и председателят на партията в областния център Кирил Манев подписаха споразумение. „За нас програмата на Илко Стоянов за икономическо и културно развитие на града е най-добрата и най-съдържателната. Затова той спечели нашата подкрепа”, каза Кирил Манев. 

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK