Десет мъже са задържани, шофирали пияни и дрогирани из Пиринско

Снимка: Infomreja.bg

Редица проверки са извършени от служители на КАТ

Проверки за пияни и дрогирани на пътя.

На 25 март в района на ул. „Лале“ в Благоевград е проверен 37-годишен мъж от града. У същия е открито полиетиленово пликче, съдържащо около 0,2 грама канабис.

От полицейски служители е задържан 48-годишен мъж от Петрич.

Около 14:50 часа на 25.03.2023 г. на ул. „България“ е спрян за проверка управляваният от него лек автомобил „БМВ“, в хода на която той е представил пред органите на реда свидетелство за управление на МПС и контролен талон, които не са истински. При извършената справка е констатирано, че същият не притежава свидетелство за управление на МПС.

На ул. „Илинден“ в Благоевград, от полицейските служители е спрян лек автомобил „Мерцедес“, като при извършената проверка е установено, че 36-годишният водач на автомобила от Благоевград шофира след употреба на наркотично вещество.

Със заповед за задържане до 24 часа е 18-годишен благоевградчанин.

С техническо средство е установено, че същият шофира след употреба на наркотично вещество, след като управляваният от него лек автомобил „Фолксваген Бора“ е спрян за проверка на ул. „Г. Андрейчин“ в Благоевград.

При извършена в с. Кономлади проверка на лек автомобил „Ситроен“, е установено, че 33-годишният му водач от Благоевград шофира след употреба на наркотик.

По ул. „Екзарх Йосиф“ в Разлог, 25-годишен от Разлог е управлявал лек автомобил „Тойота Рав 4“ с наличие на 1,91 промила алкохол в издишания въздух.

По пътя между Банско и с. Баня, 22-годишен от с. Долно Драглище е управлявал лек автомобил „БМВ“ с наличие на 1,21 промила.

Отново по същата отсечка 29-годишен от София е управлявал лек автомобил „Форд Фиеста“ с наличие на 1,58 промила.

По ул. „Астра“ в Благоевград, 34-годишен от с. Церово е управлявал лек автомобил „Шкода Фабия“ с наличие на 1,35 промила.

По пътя между Гоце Делчев и с. Ново Лески, 28-годишен от с. Ново Лески е управлявал лек автомобил „Алфа Ромео“ с наличие на 2,29 промила алкохол в издишания въздух.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK