Празничните дни се оказаха благодатни за крадците

Снимка: Infomreja.bg

Те си присвоиха от бутилка с алкохол и пари до лек автомобил

Бързо производство за извършено престъпление по чл.194, ал.1 от НК е образувано срещу 52-годишен от Благоевград. Около 19:20 часа на 3-ти май същият е извършил кражба на бутилка с алкохол от магазин за хранителни стоки в  Благоевград.

В Първо РУ - Благоевград, е получено съобщение за извършена в следобедните часове на 29-и април кражба на дамско портмоне със сумата от около 100 лв. и лични документи, оставено без надзор в детска количка пред детско заведение в Благоевград. По случая е образуван заявителски материал.

Сигнал за извършена кражба от къща в село Логодаж е получен в сутрешните часове на 01.05.2021 г. в Първо РУ-Благоевград. За времето от 28-и април до 1-ви май от жилището е отнето портмоне с намираща се в него сума от около 3 000 лева. Уведомена е РП-Благоевград. Образувано е досъдебно производство.

За времето от 18:30 часа на 29-и април до 06:40 часа на следващия ден от кошара в имот, намиращ се в местността „Ливадите“ между с. Черниче и гр. Симитли, е извършена кражба на около 9 агнета. За случая е уведомена РП-Благоевград. Образувано е досъдебно производство за извършено престъпление п очл.194, ал.1 от НК.

Жена на 59 години от Перник е съобщила, че около 12:00 часа на 1-ви май в района на туристическа хижа в землището на Банско е извършена кражба на мобилния й телефон, който се е намирал във външен джоб на туристическа раница. Образувано е досъдебно производство.

На 3-ти май в Първо РУ - Благоевград,е сигнализирано за извършена около 20:00 часа на 30-и април кражба на сумата от около 140 лв. от жилище в гр. Благоевград. По случая е образуван заявителски материал.

За времето от 22:00 часа на 1-ви май до 10:00 часа на 2-ри е извършена кражба на две регистрационни табели от лек автомобил „Пежо“, паркиран в гр. Благоевград. Образуван е заявителски материал за извършено престъпление 194, ал.1 от НК.

Полицейски служители на  РУ-Разлог, работят по получен сигнал за това, че между 20:30 часа на 29-и април и 08:30 часа на другия ден е отнет противозаконно лек автомобил „Нисан Микра“, паркиран в село Черна места. Автомобилът е бил отключен и с поставени ключове на таблото. По случая е образувано досъдебно производство.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK