Демерджиев: ДНК тест потвърди самоличността на Ангел Христов, разследваме дали е влязъл жив в България

Снимка: Infomreja.bg

Според него Христов не е влязъл в страната с документ за собствената си самоличност

ДНК тест е потвърдил самоличността на Ангел Христов, утре предстои да се извърши и аутопсия, която да установи причината за смъртта му. Установено е, че той не е влязъл в страната със свой документ за самоличност и че ако е ползвал някакъв документ, той не е бил истински. Работи се и по версията Ангел Христов да не е влязъл жив в страната. Това заяви вътрешният министър Иван Демерджиев. 

Засега единствената сигурна информация е, че това е трупът на Ангел Христов. Как и кога е влязъл в България близките му дават противоречиви сведения. „Имаше сведения за един полет от Дубай, които не се потвърдиха обаче на този етап, така че за нас е важно да се установи кога е влязъл, откъде е влязъл, помагал ли му е някой, както и причината за смъртта“, заяви той. 

Трупът на Ангел Христов вече е в София, няма данни към момента за насилствена смърт. Демерджиев отрече имотът, където е пребивавал починалият, да е бил конфискуван от държавата. 

Съобщението за смъртта на Ангел Христов е било направено на 3 юни в 8.00 часа сутринта, има и издаден смъртен акт. /nova.bg/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK