Арестуваха 3-ма, шофирали след употреба на дрога в Пернишко

Снимка: Infomreja.bg

20-годишен шофира нерегистриран мотоциклет

Четири бързи производства са започнати в Перник и Радомир, съобщават от МВР. 19-годишен перничанин е управлявал лек автомобил „Мерцедес“ след употреба на наркотични вещества. Младежът бил проверен на 19 май, около 22, 40 ч. в центъра на областния град. Тестът му за наркотични вещества отчел положителен резултат за кокаин. Дал е кръвна проба за химичен анализ и бил задържан за до 24 ч. с полицейска мярка.

20-годишен жител на пернишкото с. Рударци е задържан за шофиране на лек автомобил „Ауди“ след употреба на амфетамин. Младежът бил проверен на 20 май, около 03, 37 ч. в пернишкия кв. „Калкас“. Дал е кръвна проба за химичен анализ и бил задържан за до 24 ч. с полицейска мярка.

Отново след употреба на амфетамин е управлявала лек автомобил „БМВ“ 24-годишна жена от пернишкото с. Студена. Проверена е на 20 май, около 15, 00 ч. в селото. Дала е кръвна проба за химичен анализ и е задържана за до 24 ч. с полицейска заповед.

20-годишен жител на радомирското с. Кленовик е задържан за управление на мотоциклет, който не е регистриран по надлежния ред в Р. България. Младежът е проверен от полицейски автопатрул на 20 май, около обяд в селото. Наложена му е полицейска мярка за срок до 24 ч.

Работата по документиране на случаите продължава.

 

КОМЕНТАРИ