Дете претърпя ПТП. Майка му се преобърна с колата

Снимка: Infomreja.bg

Дете претърпя катастрофа на пътя между 2 сандански села

Дете претърпя катастрофа на пътя между санданските села Враня и Хърсово.

На 19 март в 7 ч. пътя между с. Хърсово и с. Враня, лек автомобил „Фолксваген Голф“ с 32-годишна водачка от Сандански, на десен завой е излязла в ляво от пътното платно и е паднал в крайпътно дере.

С малък хематом в областта на главата и подутина на дясната буза е пострадало 8-годишно момиче, което е пътувало в автомобила.

След извършен медицински преглед то е освободено за домашно лечение. На водачката на автомобила е направена проба с техническо средство за употреба на алкохол, която е отрицателна.

Предния ден са станали две катастрофи – едната в Гърменско, другата – в Неврокопско.

В с. Горно Дряново лек автомобил „Ауди“ с 29-годишен водач от селото, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, се е блъснал последователно в паркиран в дясно лек автомобил „Пежо“ и паркиран в ляво товарен автомобил „Газ“.

С разкъсно-контузни рани в областта на лицето е пострадал 27-годишен пътник в лекия автомобил “Ауди“.

Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача му е отрицателна.

В района на бул. “Гоце Делчев“ в Гоце Делчев, лек автомобил „Опел Зафира“ с 60-годишен водач от града е отнел предимството на 74-годишен велосипедист и го е блъснал.

В резултат на инцидента велосипедистът е получил натъртвания по тялото и след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение.

Направените им проби за употреба на алкохол са отрицателни, съобщават от Министерството на вътрешните работи.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK