Д-р Камбитов с рекордна подписка: Близо 4000 благоевградчани подкрепиха кандидатурата му

Снимка: Infomreja.bg

С видеообръщение Камбитов изразява сърдечната си благодарност

Независимият кандидат за кмет на Благоевград Атанас Камбитов се регистрира за участието си в приближаващите местни избори. Той влиза в кметската надпревара с рекордната  подкрепа на близо 4000 благоевградчани, които се подписаха и направиха възможна регистрацията му. 

С видеообръщение Ат. Камбитов изразява сърдечната си благодарност  към всеки от хората, заявили подкрепата си за него:

Здравейте приятели, искрено искам да благодаря на всеки от вас, тези близо 4 000 човека, които с подписа си направиха възможна  регистрацията ми като независим кандидат за кмет. Уверявам ви, че наистина ще бъда независим кмет ще завися единствено и само от вас и съм сигурен, че със съвместни усилия ще направим Благоевград по-добро, по-хубаво място за бизнес, за живот, модерен европейски град, с добри перспективи.

В обръщението си кандидат-кметът заяви, че до няколко дни ще представи програмата си, която не съдържа празни обещания, дадени само на хартия, а конкретни решения на проблемите, конкретно финансиране и конкретни срокове.

Програмата му е резултат от задълбочен анализ на проблемите в Благоевград, систематизирани в няколко основни групи:

Слаба и недобре развита местна икономика, което води до безработица, по-ниско възнаграждение, по-нисък стандарт, по-слаба покупателна способност,  миграция към райони с по-силна икономика и последващо  обезлюдяване на града. 

Липсата на инвестиции, не изградената индустриална зона, връзката между бизнес и образование,…

Проблеми в инфраструктурата - дупки по улицата, липсата на добро асфалтово покритие, лоши ремонти на тротоари, междублокови пространства занемарени, неща ,които трябва да се решават всеки ден.

Проблемите с чистотата, сметосъбиране, сметоизвозване, депонирането, контейнери, озеленяване, проблеми с образоването, културата, безстопанствените кучета, свлачището към Бодрост връзките между Благоевград и селата.

"Мостът към Покровник можеше да бъде изграден за половин година", категоричен е кандидатът за кмет, който е уверен, че решенията, които той дава в програмата си, са напълно реални и изпълними.

Направеното от неговия екип в предишния му мандат е видимо и ярко доказателство за това, че проблемите са решими при добра организация и добър експертен екип, какъвто има и е доказал, че работи успешно.

Чуйте във видеото какво още има да ви каже независимият кандидат - Ат. Камбитов:

Всичко за предстоящите местни избори - подготовката за тях, кандидатите и техните послания, следете в страницата ни Инфомрежа Избори!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK