ГЕРБ регистрира своите хора в ОИК - Гоце Делчев

снимки: infomreja.bg

Кандидатите за кметове на осем села в община Гоце Делчев от ГЕРБ, водени от депутата и кандидат-градоначалника Георги Андонов подадоха заедно документите си за регистрация в ОИК. Кандидатите на ГЕРБ впечатлиха членовете на избирателната комисия със строгия дрескод, който бяха избрали - елегантни черни костюми.   

Според днешните регистрации, ГЕРБ, освен кандидат за кмет на общината в лицето на депутата Георги Андонов, ще се бори за  кметските места в осем села в общината. За с. Борово - Георги Найденов, за с. Мусомища - Иван Ламбрев, за с. Баничан - Димитър Тропчев, за с. Брезница - Салих Буковаян, за с. Господинци - Димо Воруков, за с. Буково - Исмаил Атип, за с. Лъжница - Сюлейман Кисьо, за с. Корница - Мохарем Хаджибекир.  

Водач на 25-членната кандидатсъветническа листа на ГЕРБ в Гоце Делчев е инж. Ангел Тунчев, следван от адвокат Костадинка Богданова, Атанас Чурков,  д-р Марио Дърпатов, Георги Гулев, Салих Буковян, Димитър Попов, Иванка Харизанова, Тодор Младенов, Мария Порязова и други.
 

КОМЕНТАРИ

:)15:02 - 22.09.2011
Евах ти и цирка - Жоро Бекъмa кмет :D
гербер12:23 - 20.09.2011
Загуба няма да има, хората вече са обезверени от спането на цялата общинска администрация и искат промяна, която е възможна само и единствено чрез хората на ГЕРБ.
gd11:08 - 20.09.2011
с тая глутница мошеници и все "бивши", едва ли Андонов ще помогне. Ако искаше да помага щеше да е и водач на листата. Депутатската заплата и положение не се изпускат. като троянски кон го бутат. Лошото е че след загубата, ще си се прибере в НС, а тия мераклии ще дърпат кой накъде може. Че и некадърница са повечето - и съветници и кандидат-кметове.
Росен09:23 - 20.09.2011
Гоце Делчев като град е толкова зле, че невиждам как ще можем да се измъкнем от това блато. Единствения шанс за развитие може да дойде чрез депутата Андонов- той има връзките и контактите в правителството, за мене той единствен може да ни помогне.

FACEBOOK