Борисов: Като гледам какво става в НС, почвам да се плаша

Снимка: dnes.bg

"Не участваме в преговори, забранил съм да се докосват до тези хора"

Като гледам какво става в парламента, почвам да се плаша. Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща със симпатизанти на партията. По думите му упреците към него били, че е дал допълнителни пари на пенсионерите за лекарства.

Второто ме упрекват защо сме строили "Хемус", Ботевград, Враца - ами защото Северът е зле. Третото е, че сме подпомагали бизнеса с безвъзмездни пари, това е в цял свят, заяви Борисов. По думите му БСП е световен шампион по най-много фалирали банки в света и сега битката била как да източат ББР, защото не могат да я откраднат.

И как ще стане - с подставени фирми ще дават 5-10 млн. необезпечени, тези фирми няма да ги върнат, прогнозира той. Чухме в парламента, това, което говорехме - че тези са далавераджии, че Христо Иванов иска постове, каза Борисов.

Той беше категоричен, че не само партия ГЕРБ не участва в разговори, а забранил от партията му "да се докосват до тези хора". Борисов каза, че ако отидем на нови избори, цената става половин милиард заедно с президентските.

Според него най-виновен е президентът Румен Радев. Ще видите в следващите дни как прикриват неща, посочи лидерът на ГЕРБ, но не конкретизира. /dnes.bg/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK