ГЕРБ-Благоевград, отбеляза Националния празник – 3-ти март

Снимки: ГЕРБ-Благоевград

Представители на ГЕРБ поднесоха венци и цветя и се включиха в почетното шествие

С тържествено честване ГЕРБ отбеляза 143-тата годишнина от Освобождението на България в Благоевград.

Областният координатор на ГЕРБ и евродепутат Андрей Новаков и областният административен секретар на партията и народен представител Даниела Савеклиева се включиха в тържествата по повод Освобождението.

Заедно с тях в официалните събития участваха общинският ръководител на ГЕРБ-Благоевград, Росица Димитрова, представители на младежката и женската организации, общински съветници и активисти на партията от община Благоевград.

Те положиха цветя пред пред паметния знак на майор Орлински – освободителят на Горна Джумая, и пред паметната плоча в чест на посрещането на руските освободителни войски.

Заедно с десетки граждани представителите на ГЕРБ-Благоевград, се включиха и в почетното шествие, предвождано от Представителен духов оркестър на Сухопътни войски.

Шествието, което традиционно се провежда по повод Националния празник, премина по улица „Трети март“ до площад „Македония“.

Венци и цветя в памет на загиналите бяха положени и на паметника на Гоце Делчев на централния площад, където се проведе официална церемония по издигане на националния флаг и беше отслужен молебен за здраве и благоденствие на българския народ от Неврокопския митрополит Серафим.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za