Мая Манолова: Ще се борим за по-високи доходи на българските граждани

Снимки: ИБГНИ

Манолова внесе 5000 подписа в ЦИК за регистрацията на коалицията „Изправи се БГ! Ние идваме!“ за парламентарните избори

В следващия парламент ще продължаваме да настояваме да бъдат увеличени доходите на българските граждани. Това е предизвикателството пред нас. Ще настояваме за подкрепа за бизнеса, домакинствата, младите семейства, самотните родители и уязвимите заради по-високите сметки за ток, парно и вода. Ние сме безкомпромисни, когато става дума за разграждане на едноличния модел и за съдебна реформа.

Това заяви председателят на коалицията „Изправи се БГ! Ние идваме!“ пред медиите днес преди да бъдат внесени 5000 подписа в ЦИК за регистрацията на коалицията за парламентарните избори на 14 ноември 2021 г.

Ние сме формацията, която е най-близо до хората и която се занимава с най-належащите им проблеми. Ще се стремим към по-висок резултат на изборите. По предложение на „Изправи се БГ! Ние идваме!“ с актуализацията на бюджета пенсиите са преизчислени и втората година от майчинството е увеличена от 380 лв. на 650 лв., припомни Манолова.

Тя посочи, че към досегашните пет формации в коалицията - "Изправи се.БГ", "Ние идваме", „Движение 21“, ДБГ и ЕНП се добавят два нови субекта - ЗНС и „Движение на непартийните кандидати“ (ДНК).

Готови сме да подпишем споразумение с „Демократична България“ и „Продължаваме промяната“ за общо управление. Това е очакването на българските граждани, така че ние ще работим за мнозинство на промяната, ангажимент за което да се поеме още преди изборите от формациите на промяната, каза още Манолова.

Тя заяви, че ще бъде водач на листата в 23 МИР-София, Арман Бабикян в 24 МИР-София, а Николай Хаджигенов – в 25 МИР-София.

„Изправи се БГ! Ние идваме!“ подкрепя кандидатурата на Румен Радев и Илияна Йотова за втори мандат. Многократно сме казвали, че това е президентът, който застана на страната на българските граждани по време на протестите през 2020 г. Това е институцията, която се държа почтено, достойно и смело, каза още Манолова.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK