Премиерът към МВР: Вършете си работата, имате нашата подкрепа

Снимка: МС

С тези думи премиерът акад. Денков се обърна към участниците в Националното съвещание на МВР

Разчитаме на Вашия професионализъм и интегритет.  Изпълнявайте задълженията си по закон, работете съобразно очакванията на обществото и поставените от Вашето ръководство задачи и ще имате пълна политическа подкрепа – както лично моята, така и на правителството. С тези думи премиерът акад. Денков се обърна към участниците в Националното съвещание на МВР. 

Мерило за работата на служителите във вътрешното министерство са постигнатите резултати, посочи министър-председателят. Борбата с незаконната миграция, с домашното насилие, с вноса и разпространението на наркотици и с битовата престъпност са само част от приоритетите, по които МВР работи.

Акад. Денков постави особен акцент върху действията срещу войната по пътищата и за организацията на честни избори за местна власт, съобщават от Правителствената информационна служба. Премиерът благодари специално на служителите от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ за техния принос за овладяването на бедствията, причинени от обилните валежи в редица части на страната.

„Все по-добре реагираме, когато има проблем“, отбеляза премиерът и призова за повече системни усилия за превенция.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK