22-ма абитуриенти от СУ „Никола Вапцаров“ – Хаджидимово, преминаха по червения килим

Снимки: личен архив

Те създадоха празнична атмосфера в града

Приключи балът на абитуриентите в Хаджидимово, който бе последен за годината в Пиринско. Година, която завърши в условията на пандемия, с дистанционно обучение. Младежите, които подготвяха бала си още от есента на миналата година, няколко месеца бяха изправени пред опасността да не изживеят празничната нощ заради ситуацията, наложена от Covid-19. Облекчаването на ограничителни мерки позволи балове все пак да се проведат с традиционната пищност, красиви тоалети и прически, лъскави и атрактивни автомобили.

Щастливи, с широки усмивки и приятни емоции бяха зрелостниците на СУ „Никола Вапцаров” - Хаджидимово. Те огласиха за последен път улиците на Хаджидимово, скандирайки от 1 до 12. Празничната вечер започна в 19:30 часа с почетни обиколки на украсени автомобили с надути клаксони.

Двадесет и двама абитуриенти минаха традиционно по червения килим. Той бе опънат по главната алея на градския парк, където се състоя и дефилето на абитуриентите. Със стилни рокли, красиви прически и хубав грим бяха дамите на бала. Тази година те заложиха на по-семпли и изчистени рокли, като, разбира се, имаше и изключения. Най-красивите принцеси следваха модните тенденции и се появиха с ефирни и прозрачни материи, дантели, сатен и шифон. Голяма част от тях наблегнаха и на детайлите - цветя, камъни и дантели, разположени в горната или долната част на роклята. Лилаво, бежово, черно, зелено и розово бяха сред предпочитаните цветове за тоалетите. Красиви аксесоари и дизайнерски бижута блестяха и завършваха цялостната визия. Пръстени, гривни, изящни колиета и обеци блестяха и събираха погледите на всички, докоснали се до магията на абитуриентски балове 2021 г. в Хаджидимово.

Мъжката половина пък се спряха на костюми по последен писък на модата, допълнени от стилни обувки, папийонки, луксозни часовници и очила. Те по нищо не отстъпваха на дамите. Прилежни в облеклата си, показаха елегантност и класа в избора си на костюми.

Много красота, стил и изящество лъхаше от тоалетите, прическите, грима на двойката абитуриенти Милка Воденичарова и Георги Спахиев. Те бяха досущ като в приказката за Пепеляшка.

Още преди преминаването по червения килим,  близки, роднини и приятели се стекоха, за да поздравят вече завършилите училище млади хора. Преди да отпътува за големия купон в хотелски комплекс „Делта“, където прекара балната си вечер, класът се събра за обща снимка и с мощно отброяване до 12 огласи парка на града.

 

КОМЕНТАРИ

Г-на някоя21:53 - 06.06.2021
Ужас . Липсата на родителска обич доста ти липсва. Станал си педофил. Знам кой си .Съжалявам те.
аз18:26 - 04.06.2021
Крадеца вика дръжте крадеца, ако ме разбираш какво искам да кажа.
Спахиев е педал16:04 - 04.06.2021
Ужас
Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK