Костадинов: Управляващите са предлагали стимули на наши депутати, за да подкрепят кабинет на Асен Василев

Снимка: Infomreja.bg

Всички тези опити са били напразни, смята лидерът на „Възраждане”

Трима депутати от „Възраждане” са съобщили, че с тях са се свързали представители на управляващите, за да им предлагат стимули, за да подкрепят кабинет на Асен Василев.  Това съобщи лидерът на „Възраждане” Костадин Костадинов на пресконференция на партията.

„Всички тези опити са били напразни”, смята Костадинов. Сигналите за това са започнали да пристигат от понеделник, съобщава Нова тв.

„Настоящият парламент се е превърнал в сериозна организирана престъпна група, в която министър-председателят не се свени да говори, че ще търси 121 депутати. Все едно депутатите са стока, продавана в магазините. Тези хора прекрачиха всякакви граници, те са престъпници и национални предатели”, коментира Костадинов, който е убеден, че кабинет с мандата на „Продължаваме Промяната” няма да има.

„Едно от основните неща, което ще говорим оттук нататък, е, че трябва да има възмездие, а националните предатели да си получат заслуженото и да лежат в затворите. Неслучайно миналата седмица подадохме сигнал в прокуратурата срещу Кирил Петков за извършено престъпление по служба”, каза лидерът на „Възраждане”.

Костадинов се обърна към свободните и независими депутати от ПП, ДБ и БСП и ги призова да станат независими депутати и да не подкрепят кабинета.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK