Емил Костадинов: Левицата е силата с открити сетива и отговорност към хората в уязвимо и незащитено положение

снимки: БСП - Благоевград

Левицата е тази сила, която има сетива и отговорност към хората в уязвимо и незащитено положение, това заяви в началото на срещата си с членовете на Съюза на инвалидите в Благоевград кандидат-кметът на БСП Емил Костадинов. Той подчерта, че това са  трайни ангажименти и изрази категоричната си готовност за решение при едно бъдещо управление.

Нашата врата за вашите проблеми е отворена не от днес, изтъкна Емил Костадинов във връзка с повдигнатите от участниците в срещата проблеми за съществуването на екополиция, за начина на събиране на такса смет, зоните за отдих в града, предоставяне на клуб на общинската организация на Съюза на инвалидите.

Кандидатът за кмет на община Благоевград Емил Костадинов изрази категоричната си готовност за личен ангажимент за промяна на некоректната практика, според него, на обвързаност на таксата за смет с недвижимостта. Ще преминем към индивидуално отчитане със социален елемент, заяви Костадинов, като в същото време оптимизираме събираемостта на вземанията от Общината. Ще предоставим достъпен клуб, ще обновим зоните за траен отдих в нашия град и ще открием структурно звено за превенция на здравето, ангажира се той, защото, по думите му, Благоевград е богата община и има какво да даде на своите граждани.

В нашата програма за управление на община Благоевград е включен ангажимент да се анализира синята зона в града и да се увеличат местата за паркиране, предназначени за автомобили на хората в неравностойно положение. Този факт пък изтъкна третият в листата за общински съветници Асен Балабанов.

Радвам се, че изразихте пред нас яснота и добро познаване на проблемите на хората в неравностойно положение, защото Благоевград е един от най-недостъпните градове, обърна се към Емил Костадинов и присъстващите кандидати за общински съветници Росица Ангелова, председател на общинската организация на Съюза на инвалидите.

Хора в неравностойно положение е имало още в древността, ще има и след нас и грижата за тях в нашите планове за управление на Общината не е кампанийна и заради изборите, а заради нашето разбиране, че обществото винаги трябва да им дължи съпричастност, каза в заключителните си думи кандидатът за кмет от БСП Емил Костадинов.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK