Корнелия Нинова: Промяната на новите партии се оказа подмяна под диктовката на ГЕРБ и ДПС

Снимка: Пресцентър БСП

„Ние продължаваме упорито, принципно и стабилно да се борим за социалната кауза“

„Скъпи наши майки и бащи, баби и дядовци, трябва да знаете истината за лицемерието и задкулисието. Днес в Народното събрание се гласува на първо четене нашето предложение за преизчисляване на пенсиите със завидно единодушие. Поради това, че парламентът се разпуска другата седмица, предложихме да се приеме днес и на второ четене и най-накрая да получите справедливост за труда си.

И тук маските паднаха. Има такъв народ, чийто представител е председателят на парламента, отказаха гласуването. ГЕРБ и „Демократична България“ се обявиха също против. Всичко се случи под директния натиск на ДПС. Какво се оказа: всички те са гласували „за“ на първо четене с пълното съзнание, че законът няма да мине окончателно, но за да ви лъжат, че са  го подкрепили.

За пореден път се видя, че ПРОМЯНАТА, така шумно декларирана от новите партии в парламента, е ПОДМЯНА, под диктовката на старите - ГЕРБ и ДПС. Лъгаха ви преди изборите, излъгаха ви и след тях. Ние продължаваме упорито, принципно и стабилно да се борим за социалната кауза.“

Това написа председателят на БСП Корнелия Нинова във Фейсбук по повод гласуваното на първо четене днес в парламента предложение на левицата за преизчисляване на пенсиите.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK