Дете е без драскотина след като кола го блъсна

Снимка: Infomreja.bg

Водачка се заби в дърво

На 1 декември около 17.20 ч. на ул. "Христо Ботев" в Троян, 45-годишен при управление на лек автомобил е блъснал със страничната част на автомобила 13-годишно момиче, което е пресичало пътното платно.

Детето е откарано за преглед в МБАЛ-Троян, където не са установени наранявания и е освободено.

На водача на превозното средство е съставен акт.

Вчера, около 10.40ч на път II-35 при разклона за с. Слатина, 22-годишна от Горна Митрополия при управление на лек автомобил в посока от Плевен към Троян е напуснала платното за движение и се е ударила в крайпътно дърво.

При инцидента е пострадала водачката и 19-годишен пътник в превозното средство, които са откарани за преглед и лечение в болнично заведение.

Пробата за алкохол на водачката е отрицателна. Изясняват се причините за пътното произшeствие, съобщават от Министерството на вътрешните работи.

Пътен инцидент с пострадала  пешеходка е възникнал вчера около 18:05 часа на ул. "Тракия" в Смолян.

На място е установено, че лек автомобил "Форд Фиеста", управляван от 78-годишен мъж, жител на с. Бостина, при движение блъска пресичащата пътното платно 24-годишна пешеходка.

Вследствие на инцидента младата жената е пострадала. Оказана и е медицинска помощ в МБАЛ „Д.р Братан Шукеров“ – гр. Смолян и е настанена за лечение с травма на гръден кош, с фрактура на 2 ребра,  без опасност за живота.

Причините за ПТП-то са в процес на установяване. 

 

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK