Четирима задържани в Сандански и Благоевград - едните с дрога, другите дрогирани

Снимка: Infomreja.bg

По случаите са образувани досъдебни производства

 По линия на наркотиците в Благоевград са задържали лица, които съхраняват или употребяват дрога.

Вчера в двор в близост до необитаема къща в с. Плоски, общ. Сандански, от полицейски служители на РУ-Сандански е открит стъклен буркан с намиращ се в него найлонов плик със 7,23 грама канабис. Със заповед за задържане до 24 часа е задържан 30-годишен мъж от селото.

В ж.к. „Спартак“ в Сандански е спрян за проверка лек автомобил „Опел Астра“ с 22-годишен водач от града. При проверката, у непълнолетна пътничка в автомобила, която също е от града, са намерени цигара с около 0,54 грама канабис и мелничка. В хода на работата по случая е проверено и обитавано от момичето жилище в града, където е намерена цигара с около 0,22 грама канабис. Лицата са задържани.

Образувани са две бързи производства.

В обедните часове на ул. „Митрополит Борис“ в Благоевград е извършена проверка на лек автомобил „Ауди“. С техническо средство е установено, че 43-годишният водач на автомобила от с. Трудовец шофира след употреба на наркотично вещество.

След употреба на наркотик, зад волана на лек автомобил „Форд Фокус“ е седнал 28-годишен от Разлог. Той е задържан от органите на реда, след като управляваният от него автомобил е спрян и проверен на ул. „Шейново“ в Разлог.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK