Откриха лаборатория за синтетични наркотици в Сливен

Снимка: ОДМВР, Сливен

Задържани са четирима

Акцията е проведена за времето от 7 до 12 януари от служители на сектор „Борба с организираната престъпност“- Сливен, сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ и сектор „Специални тактически действия“ към ОДМВР-Сливен, под надзора на Окръжна прокуратура.

В хода на операцията по установяване на производство и разпространение на наркотични вещества са извършени процесуално - следствени действия на адреси в три сливенски квартала и имот във вилна зона край Сливен.

Полицейските служители са иззели наркотични вещества- метамфетамин и канабис, ел. везни и други вещества и предмети, имащи отношение към извършваната престъпна дейност. На един от адресите са намерени  предмети, представляващи културно-исторически ценности . В два от имотите са установени обособени лаборатории за производство на синтетични наркотици, включваща множество материали, прекурсори и приспособления за тяхното производство.

С полицейска мярка са задържани трима криминално проявени мъже на възраст 36, 28 и 32 години, задържан е и 39-годишен без криминални прояви. По случаите се водят  три досъдебни производства  под надзора на Окръжна прокуратура-Сливен.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK