През последните почивни дни: Един загинал и ранени след катастрофи

Снимка: Infomreja.bg

Четирима са пострадали при пътнотранспортно произшествие

На 9 май около 20.40 ч. на пътя за с. Дерманци - с. Ъглен, 60-годишен мъж от Ловеч при управление на лек автомобил е напуснал пътното платно и се е преобърнал извън пътя. След инцидента водачът е откаран в болнично заведение, където около 04.00 ч. тази сутрин е починал.

Четирима са пострадали при пътнотранспортно произшествие, възникнало на 7-и май около 15:25 ч. на пътя между селата Богомилово и Ракитница. По информация до момента, БМВ, управляван от 59-годишен мъж от с. Мало Конаре, е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е ударил в пежо, управлявано от 30-годишен мъж от Търговище. Последвал удар на БМВ-то и с автомобил "Субару", управляван от 53-годишен мъж от  Чирпан.

В болница са били откарани четирима - тримата шофьори и пътник в пежото. Лекарите продължават да се борят за живота на 53-годишния мъж от Чирпан, с комоцио в болница остава и шофьорът на БМВ-то. На място е извършен оглед, не е установено наличие на алкохол при извършения тест на водачите на л.а. „БМВ“ и „Пежо“. По случая е образувано досъдебно производство по чл.343, ал.1, буква "б" от НК.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK