Жители на Ломско заварват крадци в дома си, опитали да ги арестуват

Снимка: Infomreja.bg

Двама са задържани, трети се издирва

Служители на РУ Лом задържаха по „горещи“ следи рецидивист, проникнал незаконно в къщата на ломски жител.

49-годишен местен жител заявил, че в една от стаите на дома му влязъл непознат, когото се опитал да задържи, но той успял да избяга.

При извършените мероприятия е установен извършителят – 49-годишен криминално проявен и осъждан от крайдунавския град, който направи самопризнания, като заявил, че целта му била кражба на вещи, предмети или ценности от имота, съобщават от Министерството на вътрешните работи. 

Служители на Участък Брусарци установиха 33-годишен криминално проявен, проникнал незаконно в къщата на жител на село Княжева махала. 

32-годишен жител съобщил, че около 00,10 ч. в събота, когато се прибрал в дома си, заварил в една от стаите непознат, който избягал през отворен прозорец на къщата. Собственикът на имота не установил извършена кражба.

При направеното издирване по „горещи“ следи е установен извършителят – криминално проявен от с. Дъбова махала, общ. Брусарци. 

Служители на Участък Вълчедръм издирват извършител на кражба от частен имот в Вълчедръм.

В полицейския участък бил получен сигнал от местна жителка, която съобщила, че при посещение на имот на монтанска жителка, който наглеждала, намерила отворен един от прозорците, а всички стаи на къщата били разхвърляни. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група на РУ Лом, която извършила оглед. Нанесената щета и откраднатите вещи са в процес на установяване.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK