Банско Номад Фест 2022 привлича стотици дигитални номади в България

Снимка: Infomreja.bg

"Банско Номад Фест 2022" ще се проведе между 26 юни и 3 юли

От 26 юни до 3 юли Банско ще привлече стотици дигитални номади и хора, работещи дистанционно, от цял свят, за да отпразнуват независимия начин на работа и живот. В продължение на 7 дни, участниците в Bansko Nomad Fest ще имат възможността да чуят 70 вдъхновяващи лектори, да се включат в различни семинари и да споделят своите истории.

По време на събитието ще се дискутират теми, свързани със стартирането на дистанционна работа, финансиране, ползи и предизвикателства на номадския начин на живот, управление на собствен бизнес и др. Част от програмата са и разнообразни активности като преходи в планината, рафтинг, планинско колоездене, винени турове и други дейности, които ще позволят на участниците да се докоснат до българската природа и всичко, което планината и Банско може да им предложи.

Bansko Nomad Fest стартира още през 2020 година и дори по време на пандемия, успява да привлече стотина участника. През 2021 година събитието привлича над 300 дигитални номади от цял свят.

Тази година, по време на Bansko Nomad Fest 70 лектори от цял свят ще споделят своя опит. По-конкретно, темите на събитието засягат електронна търговия, създаването на собствен онлайн курс, успех в Youtube, набиране на средства, стокова фотография и много други. Всички теми може да видите на https://banskonomadfest.com. Събитието се организира от Coworking Bansko е подкрепено от Община Банско, както и от други партньори – Salto Systems, Plus Property, WorkNomads, SafetyWing и Nomad Soulmates.

Откакто Матияс Цайтлер пристига в Банско и създава споделено работно пространство през декември 2016 г., планинският град се превръща в притегателен хъб за дигитални номади в Европа. С невероятната си природа, историческия център, редица ресторанти и достъпен начин на живот, Банско привлича все повече и повече любители на дистанционната работа. Днес Coworking Bansko е в епицентъра на общността от стотици дигитални номади в града всеки месец.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK