Костадин Паскалев: Не е ясно кой яде курбана

Снимка: Infomreja.bg

По думите му Бойко Борисов в управлението си извършил системни закононарушения с инхаус поръчките

Светла памет на българската демокрация. Това посочи председателят на коалиционния съвет на "Левицата" Костадин Паскалев пред БНТ. Законодателната власт прави някаква уйдурма, за да постигне някакво мнозинство, смята той.

По думите му Бойко Борисов в управлението си извършил системни закононарушения с инхаус поръчките. Той е възмутен и че Делян Пеевски, който имал отношение към фалита на КТБ, сега щял да е гарант за конституционната реформа. Това е абсурдно, смята Паскалев.

Всички партии в НС с изключение на една са евроатлантически, по мнението му.

Той е притеснен, че новото правителство ще даде цялото въоръжение, което Украйна иска от нас, и ще изпратим доброволчески корпус на фронта.

Имаме абсурдна коалиция, категоричен е Костадин Паскалев, като подчерта, че тя няма да доведе до нищо добро. Станахме свидетели на разрушаване на обществения морал, изтъкна той.

В България проблем са системните грешки, убеден е Паскалев. Сблъскаха се досегашни съдружници, вижда той за проблемите в прокуратурата. Той е възмутен от изтеклия запис, оповестен от бившия депутат от ПП, сега независим - Радостин Василев.

Курбан дава Делян Добрев, курбан дава МС, кой яде курбана - не е ясно, коментира политикът. Според него трябва да подредим държавата си по един нормален начин. ПП да кажат какво е "ала-бала", призова Костадин Паскалев. По мнението му явно "ала-бала" е, че Кирил Петков и Асен Василев са заблудили Румен Радев и са станали служебни министри.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK