Хванаха неправоспособен водач да шофира с рекордните 2.74 промила в Мламолово

Снимка: Infomreja.bg

Бързо производство срещу дрогиран водач в Кюстендил

39-годишен неправоспособен водач на лек автомобил „Дайхатсу“ е задържан вчера от бобовдолски полицаи, съобщават от ОДМВР. Служителите извършили проверката в района на с. Мламолово, водачът бил във видимо нетрезво състояние, при направения му тест техническото средство е отчело резултат 2.74  промила алкохол в издишания въздух.

Водачът е отказал да му бъде взета кръв за анализ. Бързо полицейско производство е образувано по случая в РУ - Бобов дол, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера 26-годишна водачка на лек автомобил „Фолксваген“  е задържана от дупнишки полицаи за притежание на наркотично вещество. Полицаите извършили проверката на ГП Е - 79, от водачката е иззето бяло вещество, което е реагирало на амфетамин /4.80 г/ при направения полеви наркотест. По случая е образувано досъдебно производство в РУ - Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

Бързо полицейско производство е образувано вчера в РУ – Кюстендил, за управление на МПС след употреба на наркотично вещество.

40-годишният водач на лек автомобил „Мерцедес“ е проверен от служителите на реда на ул. „Ст. Манов“ в града, тестът е направен с техническо средство. Водачът е отказал да му бъде взета кръв за анализ. За случая е уведомен дежурен прокурор.

Бързо полицейско производство е образувано в РУ – Кюстендил, вчера за повреждане на чужда собственост – 26-годишен мъж е счупил прозорец  на жилищна сграда в кв. „Запад“. За случая е уведомен дежурен прокурор.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK