Пиян водач излезе от ареста и пак седна зад волана

Снимка: Infomreja.bg

36-годишният мъж от Карнобат е хванат да шофира с 2,74 промила алкохол

Снощи около 20.10 ч. в с. Вълчин, община Сунгурларе, за проверка е спрян лек автомобил, управляван от 36-годишен карнобатлия, като е установено, че същият шофирал след употреба на алкохол с концентрация - 2,74 промила.

Водачът е задържан, връчени са му документи за констатираното нарушение и след идването на втори водач, който да отвози лекия автомобил, е освободен от Районното управление. След пускането му от ареста /около 00.19 ч. на 29.09./, въпреки втория водач, който е трябвало да шофира, е констатирано, че 36-годишният карнобатлия отново се качил зад волана и шофирал в Сунгурларе по улица «Георги Димитров».

Тестван е за употреба на алкохол, като дрегерът отчел – 1,58 промила. Карнобатлията е задържан за срок до 24 часа. Работата по случаите продължава.

Вчера към 14.40 ч. на КПП – к-с «Меден Рудник» в посока с. Твърдица служители от Четвърто Районно управление – Бургас, спрели за проверка мотопед с педали и двигател, без регистрационни табели, управляван от 59-годишен бургазлия.

Установено е, че същият не притежава шофьорска книжка. Изпробван е с дрегер за употреба на алкохол, като пробата отчела - 1,20 промила. Водачът е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK