Съдят мъж, изнасилил възрастна жена, взел ѝ и 70 лв.

Снимка: Infomreja.bg

Обвиняемият И.А. е с мярка за неотклонение „Задържане под стража“

На 15 септември 2021 г. от прокурор от Районна прокуратура-Сливница е внесен за разглеждане в съда обвинителен акт срещу 23-годишния И. А., привлечен в качеството на обвиняем за престъпления по чл. 198, ал. 1 от НК и чл. 150, ал. 1 от НК.

На 25 май 2021 г. през нощта, в град Сливница, обвиняемият И.А. влязъл в помещение на едноетажна сграда, където живеела С.И. Той се нахвърлил върху възрастната жена и започнал да й нанася удари с юмруци в областта на главата и ритници по тялото. Обвиняемият намерил сумата от 70 лева, скрити под дюшек и я взел. След това повалил С.И. на леглото и започнал действия с цел да удовлетвори полово желание без съвкупление. Възрастната жена направила опит да се отскубне, но не успяла, поради това, че обвиняемият я държал силно за косата и шията.

След извършените  блудствени действия, обвиняемият напуснал жилището на пострадалата с паричната сума, посочена по-горе.

За извършеното бил подаден сигнал на тел. 112 и незабавно започнали неотложни следствени действия от разследващ орган под ръководството и надзора на прокурор в Районна прокуратура-Сливница.

Обвиняемият И.А. е с мярка за неотклонение „Задържане под стража“. Същият е осъждан  за идентично деяние против половата неприкосновеност.

Предстои съдът да насрочи разпоредително заседание.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK