Дрогирана с два вида наркотици "отнесе" кола на бургаско кръстовище

Снимка: Infomreja.bg

Кола "кацна" в двор на къща

Три катастрофи за ден са регистрирани в Бургаско. Инцидентите са станали на 20-и януари.

В курортния град лек автомобил "Фиат Пунто" с немска регистрация, управляван от 29-годишна айтозлийка, не спира на пътен знак "Стоп" и отнемайки предимството допуска ПТП с лек автомобил "Хонда", с бургаска регистрация, управляван от 48 годишна бургазлийка.

От пътния инцидент пострадала водачката на фиата, която с контузия на главата, без опасност за живота, е прегледана в УМБАЛ – Бургас и отказала хоспитализация. Водачките са тествани за употреба на алкохол и наркотици, като пробата за наркотици на 29-годишната айтозлийка отчела положителен резултат на амфетамин и метамфетамин.

По пътя с. Миролюбово – Каблешково самостоятелно катастрофира, преобръщайки се извън пътното платно, лек автомобил "Тойота Корола", с бургаска регистрация, управляван от 20-годишна жена от с. Дъбник, която е откарана и настанена за лечение в УМБАЛ - Бургас, без опасност за живота. 

При с. Костен самостоятелно катастрофира, блъскайки се в предпазна ограда и попадайки в дворно пространство, лек автомобил "Тойота Ланд Крузер", с английска регистрация, управляван от 4- годишна английска гражданка, която с фрактура на две ребра, е настанена за лечение в хирургично отделение на УМБАЛ - Бургас, без опасност на живота, съобщават от Министерството на вътрешните работи.

 

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK