Значителна облачност днес

Снимка: Infomreja.bg

Ще има валежи от дъжд, по-интензивни след обяд и вечерта

Днес облачността ще се задържи значителна. С временни прекъсвания ще има валежи от дъжд, на повече места и по-интензивни след обяд и вечерта. Ще прегърми. Ще духа слаб, в Югоизточна България и на места северно от планините умерен, временно силен вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще бъдат между 21° и 26°, в София около 22°.

В планините ще бъде със значителна облачност и валежи от дъжд, на повече места след обяд. Ще има и гръмотевици. Ще духа умерен и силен запад-югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 16°, на 2000 метра - около 10°.

Над Черноморието ще бъде предимно облачно, след обяд и вечерта на места с превалявания. Ще духа умерен, по южното крайбрежие временно силен юг-югозападен вятър. Максималните температури ще са между 23° и 26°. Температурата на морската вода е 17°-20°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Атмосферното налягане ще бъде значително по-ниско от средното за септември. През деня още малко ще се понижи.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 20 мин. и залязва в 19 ч. и 14 мин. Продължителността на деня е 11 ч. и 54 мин. Луната в София изгрява в 8 ч. и 43 мин. и залязва в 20 ч. и 08 мин. Фаза на луната: един ден след новолуние. /НИМХ/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK