И днес ще е ветровито и студено

Снимка: Infomreja.bg

След обяд на места ще превалява сняг

Днес времето отново ще е ветровито и студено. Преди обяд облачността ще е разкъсана, след обяд по-често значителна и на места ще превалява сняг. Вятърът остава умерен, в Дунавската равнина и в източните райони временно силен от северозапад, с него ще продължи да нахлува студен въздух. Максималните температури ще са предимно между минус 3° и 2°. В София - минус 4°.

Над планините облачността ще е значителна и на много места ще превалява слаб сняг. Остава ветровито със силен до бурен вятър от север-северозапад. По планинските проходи ще има виелици и навявания. Студено, с максимална температура на височина 1200 метра около минус 9°, на 2000 метра - около минус 16°.

Над Черноморието облачността ще е по-често значителна. Ще духа умерен и временно силен вятър от север-северозапад. Максимални температури на въздуха: 0°-3°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще е около 2 бала.

Атмосферното налягане слабо ще се повиши и ще е близко до средното за месеца.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 50 мин. и залязва в 17 ч. и 27 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 37 мин. Луната в София залязва в 10 ч. и 48 мин. и изгрява в 23 ч. и 13 мин. Фаза: два дни преди последна четвърт. /НИМХ/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK