Предимно слънчево време днес

Снимка: Infomreja.bg

Около и след обяд на отделни места ще превали

Днес ще е предимно слънчево. Около и след обяд ще се развива купеста облачност и на отделни места, главно в Северозападна България, ще превали краткотраен дъжд. Ще духа умерен, в Югоизточна България и временно силен североизточен вятър. Максималните температури ще са между 30° и 35°, в София около 30°.

В планините ще е предимно слънчево. Около и след обяд ще има временни увеличения на облачността, но само на изолирани места ще превали. Ще духа умерен вятър от изток-североизток. Максималната температура на 1200 метра ще е около 24°, на 2000 метра - около 17°.

Над Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа умерен, по южното крайбрежие и временно силен североизточен вятър, който вечерта ще отслабне. Максималните температури ще са 28-32°. Температурата на морската вода е 25-26°. Вълнението на морето ще се усили, ще бъде 3-4 бала.

Атмосферното налягане е малко по-високо от средното за месеца, ще се понижи и ще се доближи до средното.

Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 26 мин. и залязва в 20 ч. и 37 мин. Продължителността на деня е 14 ч. и 10 мин. Луната в София залязва в 1 ч. и 43 мин. и изгрява в 18 ч. и 00 мин. Фаза на луната: три дни след първа четвърт. /НИМХ/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK