Слънчево начало на новата седмица

Снимка: Infomreja.bg

Максимални температури между 16 и 21 градуса

Днес ще бъде предимно слънчево с разкъсана висока облачност. Преди обяд над източните райони от страната все още ще има ниска облачност. В Източна България ще духа слаб вятър от юг-югоизток. Дневните температури още ще се повишат и преобладаващите максимални ще бъдат между 16° и 21°, в София - около 19°.

В планините ще бъде слънчево с разкъсана висока облачност. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад. Температурите ще се повишават и максималната на височина 1200 метра ще бъде около 13°, на 2000 метра - около 6°.

По Черноморието преди обяд ще има ниска облачност, а след обяд ще бъде слънчево. Ще духа слаб вятър с южна компонента. Максималните температури ще бъдат между 9° и 13°. Температурата на морската вода е 8°-9°.

Атмосферното налягане е малко по-високо от средното за месеца, през деня слабо ще се понижи и по-късно след обяд ще се доближи до средното.

Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 31 мин. и залязва в 18 ч. и 37 мин. Продължителността на деня е 12 ч. и 5 мин. Луната в София изгрява в 6 ч. и 10 мин. и залязва в 17 ч. и 8 мин. Фаза на луната: един ден преди новолуние.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK