Облачността днес ще е променлива, често значителна

Снимка: Infomreja.bg

На отделни места ще превали дъжд

Днес ще има променлива, често значителна облачност и на отделни места ще превали дъжд. Ще духа слаб до умерен вятър от север-северозапад. Максималните температури ще бъдат между 14° и 19°, в София – около 14°.

Над планините облачността ще е по-често значителна и на места ще превали слаб дъжд, над около 1800 метра - сняг. Ще духа умерен вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 9°, на 2000 метра - около 1°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, по южното - предимно значителна. Ще има валежи от дъжд, които след обяд ще спрат, а облачността ще се разкъса. Ще духа умерен север-северозападен вятър. Максимални температури: 18°-20°. Температурата на морската вода от 15° по северното крайбрежие до 22° по най-южното. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Атмосферното налягане ще бъде близко до средното за месеца. През деня слабо ще се понижи.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 14 мин. и залязва в 19 ч. и 23 мин. Продължителността на деня е 12 ч. и 8 мин. Луната в София изгрява в 3 ч. и 10 мин. и ще залязва в 18 ч. и 17 мин. Фаза на луната: четири дни преди новолуние. /НИМХ/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK