Слънчево време днес

Снимка: Infomreja.bg

Само на отделни места в Западна България ще превали

Днес над страната ще преобладава слънчево време. Ще има временни увеличения на облачността, но само на отделни места в западната половина от страната ще превали. Вятърът ще бъде от запад-югозапад, слаб до умерен. Максималните температури ще бъдат между 23° и 28°, в София около 24°.

В планините ще бъде слънчево, след обяд с временни увеличения на облачността. На изолирани места в масивите от Западна България ще превали. Ще духа умерен, по най-високите и открити части до силен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 18°, на 2000 метра - около 11°.

По Черноморието ще бъде слънчево, след обяд с временни увеличения на облачността. Ще духа до умерен запад-югозападен вятър. Максималните температури ще са между 23° и 26°. Температурата на морската вода е 17°-20°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала, след обяд ще отслабва.

Атмосферното налягане е значително по-ниско от средното за месеца. През деня ще се задържи почти без промяна.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 21 мин. и залязва в 19 ч. и 12 мин. Продължителността на деня е 11 ч. и 51 мин. Луната в София изгрява в 9 ч. и 55 мин. и залязва в 20 ч. и 32 мин. Фаза на луната: два дни след новолуние. /НИМХ/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK