Слънчево време днес

Снимка: Infomreja.bg

Слабо повишение на дневните температури

Днес ще бъде слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност, но само на отделни места в Източна България ще превали краткотраен дъжд. Ще духа слаб, в източната половина от страната - умерен североизточен вятър. Дневните температури слабо ще се повишат и максималните ще са между 30° и 35°, в София - около 30°.

Над планините ще бъде слънчево, след обяд с незначителна купеста облачност. Ще духа слаб до умерен вятър от север-североизток. Максималната температура на 1200 метра ще е около 25° , на 2000 метра - около 18°.

По Черноморието ще е предимно слънчево. След обяд ще има купеста облачност и на отделни места по северното крайбрежие ще превали краткотраен дъжд. Вятърът ще е до умерен от север, след обяд ще отслабне и ще се ориентира от изток. Максималните температури ще са 28-31°. Температурата на морската вода е 24-26°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Атмосферното налягане ще е близко до средното за месеца.

Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 22 мин. и залязва в 20 ч. и 42 мин. Продължителността на деня е 14 ч. и 20 мин. Луната в София изгрява в 13 ч. и 02 мин. и залязва в 23 ч. и 59 мин. Фаза на луната: ден преди първа четвърт.  /НИМХ/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK