Слънчево време днес

Снимка: Infomreja.bg

На места в Западна България ще има краткотрайни валежи

Днес ще преобладава слънчево време. Над Западна България ще се развива купеста, след обяд и купесто-дъждовна облачност и на места ще има краткотрайни валежи от дъжд с гръмотевици. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са между 23° и 28°, в София - около 23°.

Над планините в Западна България облачността ще е значителна, главно в следобедните часове с валежи от дъжд, на места - придружени с гръмотевици. В планините на изток ще преобладава слънчево време. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 16°, на 2000 метра - около 9°.

По Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са между 21° и 25°. Температурата на морската вода е 20°-22°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Атмосферното налягане ще се задържи малко по-високо от средното за месеца.

Слънцето в София изгрява в 5 ч. и 51 мин. и залязва в 20 ч. и 59 мин. Продължителността на деня е 15 ч. и 8 мин. Луната в София залязва в 6 ч. и 26 мин. и изгрява в 23 ч. и 3 мин. Фаза на луната: един ден след пълнолуние. /НИМХ/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK