Облачността намалява

Снимка: Infomreja.bg

На места в Западна България ще превали слаб дъжд

Днес облачността от североизток ще продължи да се разкъсва и намалява, но над по-голямата част от страната все още ще бъде значителна. На отделни места в Западна България ще превали слаб дъжд. Вятърът ще се ориентира от изток и ще е слаб до умерен. Максималните температури ще са между 6° и 11°, в София около 7°.

Над планините ще е предимно облачно и мъгливо, на места със слаби валежи от дъжд, над около 1200 метра - от сняг. Над масивите от Източна България облачността ще намалее до предимно слънчево време. Ще духа слаб до умерен вятър от източната четвърт, привечер ще се ориентира от юг. Максималната температура на 1200 метра ще е около 4°, на 2000 метра - около минус 1°.

Над Черноморието ще има променлива облачност, без валеж. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са 8-11°. Температурата на морската вода е 12-14°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца. През деня ще се задържи почти без промяна.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 29 мин. и залязва в 16 ч. 57 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 28 мин. Луната в София залязва в 11 ч. и 53 мин. и изгрява в 20 ч. и 52 мин. Фаза: три дни преди последна четвърт. /НИМХ/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK