В Хаджидимово за общински кмет има само една кандидатура, тази на Людмил Терзиев

Снимка: Infomreja.bg

По един кандидат и в селата Блатска, Беслен, Абланица, Садово, Петрелик и Ново Лески

Людмил Аспарухов Терзиев – досегашен кмет на община Хаджидимово, е единственият кандидат за този пост на местните избори, които ще се проведат на 29 октомври. Той е представител на партия „ Национално движение за стабилност и възход“.

По един кандидат за кметския стол има и в повечето села в общината. В село Блатска това е Тугай Незим Неби от ДПС, в Беслен – Росен Чавдаров Чапкънов от ДПС, в Абланица – Адем Юмеров Арнаудов от ДПС, в Садово – Георги Стоянов Парасков от Национално движение за стабилност и възход, в Петрелик – Тодор Янчев Прокопов  от Национално движение за стабилност и възход, в Ново Лески – Георги Тодоров Ванкалов – също от Национално движение за стабилност и възход.

Кандидат – кметове на село Тешово са Иван Атанасов Секулов от ГЕРБ и Иван Димитров Крушовски от Национално движение за стабилност и възход.

Трима са кандидатите да застанат начело на село Копривлен – Ангел Георгиев Зайков – независим кандидат, Костадин Георгиев Лазаров от коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“ и Кирил Великов Праматаров от Партия на ЗЕЛЕНИТЕ.

Най-много са претендентите за кметския стол в Теплен – Филип Филипов Келешев от БСП за България, Живко Любенов Петелов от ДПС, Красимир Албенов Будев от партия „Български възход“ и Левент Северинов Чаушев от Партия на ЗЕЛЕНИТЕ.

Регистрация на кандидатски листи за общински съветници имат: ДПС, ГЕРБ, Продължаваме промяната – Демократична България, БСП за България, Възраждане и Национално движение за стабилност и възход.

 

КОМЕНТАРИ

Коментарите са забранени за тази статия.

FACEBOOK