ПГИМ „Йордан Захариев“ в Кюстендил посрещна 15 септември напълно модернизирана

Снимка: Infomreja.bg

Тържеството сложи своето начало с посрещането и издигането на българското знаме

След пълна модернизация на иновативното учебно заведение, чрез цялостно вътрешно обновяване, както и на физкултурния салон и столовата, екипът на едно от най-предпочитаните училища в Кюстендил - ПГИМ „Йордан Захариев“, посрещна старта на новата 2022/2023 г. учебна година с прочувствени слова и буйни хора.

Оказа се, че учениците, които се готвят за сериозни професии по специалностите като банково дело, бизнес администрация, митническа и данъчна администрация или счетоводно дело и др., могат да водят успешно хорото и да го играят с емоция въпреки сложните стъпки.

Тържеството сложи своето начало с посрещането и издигането на българското знаме, носено от знаменосците, които обикновено се избират по отличен успех.

Слово произнесе директорът на ПГИМ „Йордан Захариев” - Ивайло Карадачки, в присъствието на учителския екип, както и заместник-директорите Динко Новаков и Пламен Александров, преподавателите Ирена Траянова-Иванова - педагогически съветник, Марияна Карчева, Десислава Спиридонова, Марияна Кирилова, Йорданка Мицова и др.

Гост на тържеството беше Румен Манов, който вече е инспектор в Регионалното управление на образованието в Кюстендил.

Специални поздравителни слова произнесоха ученички от 8 А клас за старта на учебната година, както и от 8 Б клас, специалност електронна търговия - Марияна Карчева, и от 8 Г клас Евелина Антонова - от специалността бизнес администрация, които пожелаха ползотворна, успешна и присъствена нова учебна година, както и да им върви по вода.

Удари първият звънец и всички се устремиха към входа на училището, жадни за знания и за нови приключения с нови приятели.

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK