Шест бързи производства са започнати в Пернишко

Снимка: Infomreja.bg

46-годишен гражданин на Румъния е управлявал товарен автомобил след употребата на дрога

Плевенчанин е задържан за управление на лек автомобил „БМВ“ с 2, 37 промила алкохол в издишания въздух. Мъжът бил проверен на 13 май, в радомирския кв. „Арката“. Наложена му е полицейска мярка за срок до 24 ч. Взета му е кръвна проба за химичен анализ и работата продължава.

45-годишна перничанка е управлявала лек автомобил „Сузуки Витара след употребата на наркотични вещества. Проверена е на 15 май, около 11, 20 ч. на пътя с. Дебели лаг, община Радомир посока главния път. Взета й е кръвна проба за химичен анализ и е била задържана за до 24 ч.

С 2, 04 промила алкохол в издишания въздух е управлявал лек автомобил „Фолксваген“ 56-годишен жител на пернишкото с. Дивотино. Мъжът е проверен на 15 май, около 21, 00 ч. в селото. Взета му е кръвна проба за химичен анализ и действията по разследването продължават.

29-годишен перничанин е задържан за управление на автомобил след употреба на наркотици и за притежаване на такива. На 13 май, около 16, 00 ч., на кръстовището на улиците „Ю. Гагарин“ и „Владайско въстание“ в областния град бил проверен лек автомобил „Мерцедес“ с водач 29-годишен перничанин. При изпробването му с техническо средство е отчетен положителен резултат за канабис. При последвалите процесуално-следствени действия, на обитавания от 29-годишният мъж адрес е открита една доза канабис. Задържан е за до 24 ч. с полицейска заповед и действията по разследването продължават.

Непълнолетен е задържан за управление на нерегистриран мотоциклет и след употреба на наркотични вещества. На 15 май, около един час след полунощ, на ул. „Бучински път“ в областния град бил проверен мотоциклет „Piaggo“, управляван 16-годишен младеж. Установено е, че моторното превозно средство не е регистрирано по надлежния ред в Р. България, а тийнейджърът управлява след употребата на канабис. Отказал кръвна проба за химичен анализ и е задържан за до 24 ч. с полицейска мярка.

46-годишен гражданин на Румъния е управлявал товарен автомобил след употребата на наркотици. На 15 май, около 17, 10 ч. е настъпило леко пътнотранспортно произшествие на автомагистрала „Струма“. При изпробване на водача на товарен автомобил  - влекач марка „Мерцедес“ 46-годишен румънски гражданин е отчетен положителен резултат за бензодиазепин. Работата по случая продължава под надзора на прокуратурата.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK