60 рисунки и фотографии с участие в конкурса „Красотата на гората“

Снимки: РДГ - Кюстендил

Конкурсът беше организиран от Регионална дирекция по горите - Кюстендил, по повод „Седмица на гората - 2021“

Талантливи деца изпратиха близо 60 прекрасни рисунки и фотографии, с които участваха в конкурса „Красотата на гората“. Конкурсът беше организиран от Регионална дирекция по горите - Кюстендил по повод „Седмица на гората - 2021“.  

Инж. Димитър Здравков, заместник-директор на РДГ – Кюстендил, връчи наградите на авторите на отличените творби. Той благодари на участниците за чудесните рисунки и фотографии и пожела на малките художници да продължат да творят, да обичат и пазят нашите красиви гори и природа. 

Първо място в категорията за най-добра рисунка е присъдено на Божидара Христова Григорова от НУ „Св. Климент Охридски“, град Кюстендил. 

На второ място е Анна- Майа Тасева от ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“, Кюстендил. На трето място е класирана Памела Иванова Ленгарска от ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“, Кюстендил.

В категорията „Фотография“ се присъдиха следните награди:

Първо място - Димитър Христов от ОУ „Неофит Рилски“, гр. Дупница

Второ място - Антония Станкова от ОУ „Иван Вазов“, с. Извор

Трето място - Виктория Георгиева Георгиева от ЕГ „Д-р Петър Берон“, гр. Кюстендил.

Фотографиите и рисунките ще бъдат публикувани на фейсбук страницата на Регионална дирекция по горите - Кюстендил: „Седмица на гората“.

На имейла на дирекцията бяха получени творби от цяла България, но регламентът не позволи те да бъдат включени в класацията.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK